adult-drugs

Op zoek naar een waterpijp?

waterpijp

Een waterpijp, ook wel sisha genoemd, is een hulpmiddel voor het roken van gearomatiseerde pijptabak. In het Midden-Oosten is dit een populaire traditie en wordt het roken van een waterpijp veelal aangeboden in restaurants, cafés en speciale zogeheten sishalounges. Tegenwoordig is dit ook een veelvoorkomende manier van roken in Nederland. Een waterpijp biedt immers de mogelijkheid een variatie aan tabakssmaken te roken en je kunt er gezellig samen met vrienden van genieten. Graag een waterpijp kopen? Breng dan een bezoekje aan een speciaalzaak!

 

Wat is een waterpijp?

In principe bestaat een waterpijp uit vier delen: een flexibele slang waarmee de rook wordt opgezogen, een glazen reservoir gevuld met vloeistof (meestal water), een tabakskommetje dat dient voor de rookwaar en een metalen schacht die het glazen reservoir en het tabakskommetje verbindt. Het glazen reservoir dient gevuld te worden met water, waarbij de metalen schacht circa 2 centimeter onder water staat. In het tabakskommetje wordt rookwaar gestopt, waarna deze afgedekt wordt met aluminiumfolie. In de folie worden gaatjes geprikt, vervolgens wordt het brandende kooltje hier bovenop geplaatst. Door aan het mondstuk te zuigen ontstaat onderdruk boven de vloeistof, waardoor door de vloeistof heen lucht wordt aangezogen. Zo ontstaan er grote hoeveelheden rook bij uitblazen. De rookwaar die gebruikt wordt voor in een waterpijp varieert enorm in smaak, zo is er bijvoorbeeld keuze uit aardbei, appel en framboos. Daarnaast duurt een waterpijpsessie vaak langer dan 40 minuten en kun je hier met meerdere mensen gebruik van maken.

 

Assortiment

Een speciaalzaak biedt een breed aanbod aan verschillende waterpijpen, rookwaren en accessoires. Zo kun je hier terecht voor grote waterpijpen, die goed van pas komen wanneer je graag thuis met vrienden ervan wilt genieten. Maar is het ook mogelijk een kleine waterpijp aan te schaffen wanneer je bijvoorbeeld van plan bent deze mee te nemen op vakantie o.i.d. Overigens kun je ook, wanneer gewenst, slechts een waterreservoir kopen. Rookwaar wordt aangeboden in verschillende hoeveelheden en smaken. Denk hierbij aan potten van een kilo of een pakje van 50 gram. Smaken variëren van mojito tot tutti frutti en van kauwgom tot cola. Ook voor kooltjes in verschillende formaten en hoeveelheden ben je in een speciaalzaak aan het goede adres. Daarnaast kun je hier ook terecht voor verschillende accessoires zoals een kolendrager, vakantieset, verschillende kolenbranders, aparte slangen, LED verlichting, schoonmaakborstels, slanghouders, mondstukjes, kolentangen, luchtpompen, reinigers, beschermers en verschillende koppen. Kortom, er is voor elk wat wils.

 

E-smokers

Ben je naast waterpijpen ook geïnteresseerd in e-sigaretten? De speciaalzaak biedt een verscheidenheid aan elektronische sigaretten, accessoires en liquids in verschillende smaken met en zonder nicotine. In elektronische sigaretten wordt een vloeistof verdampt, er wordt dus geen gebruik gemaakt van tabak of shag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *